מאז ומעולם – שימשו שידות כהתקן אחסון יעיל בכל חדר בבית, וכמובן בסלון הבית. בשונה מהארון, השידה אינה גדולה, אינה תופסת מקום רב, ועם שיטות הבנייה של היום היא מאפשרת אחסון של ציוד רב אשר חוסך לכם מקום רב בכל מקום בו היא נמצאת. שידות משמשות זוגות בחדרי שינה, בחדרי שינה של ילדים, נוער ורווקים, ובחדרים מרכזיים כמו הסלון, בהם השידה משמשת גם לאחסון ציוד הבידור: מדיות של תקליטורים, DVDוכד', לצד מכשור אלקטרוני מרכזי כמו מסך לד או LCD, מקרן, מכשיר די.וי.די וכד'.

שידות בחדרי מגורים

שידות בחדרי מגורים משמשות לאחסון ציוד המיועד לחדר המגורים. על פי רוב, מדובר בציוד לטווח הארוך המאוחסן במגירות ומדפים מתחת לשידה, וציוד לטווח קצר כמו ארנקים, צרורי מפתחות וטלפונים ניידים, המאוחסנים במקום בולט בשידה, לשליפה מידית. חשוב לבחור את השידות רק על פי היקף ושטח המקום הפנוי שהקצבתם לעצמכם ליד המיטה. בימינו, בכל חדר ישנן 2 שידות אם יש בו טלוויזיה: הראשונה ליד המיטה והשנייה למסך ה- LEDאו ה- LCDשבחדר. לכן, מומלץ גם לתכנן את עיצוב השידות כך שיהיה מסונכרן זה עם זה, ולא שונה עיצובית מבחינה מהותית. כמובן שיש לנסח גם התאמה דקורטיבית של 2 השידות לחדר הקיים.

שידות בסלונים

שידות בסלונים משמשות גם לאחסון מדיות וספרים, וגם לאחסון ציוד חשמלי כבד כמו טלוויזיות, מסכים, מקרנים, די.וי.די, סטרימר לחיבור מחשב לטלוויזיה, ועוד. שידות בסלונים צריכות להיות מעוצבות על פי רוח העיצוב בסלון, וגם על פי צרכי האחסון הנדרשים בו. בחירת שידה כזו אינה משימה פשוטה כלל, ולכן מומלץ מאד לא להמר את התקן האחסון המרכזי בסלונכם, אלא לפנות למומחה עיצוב שידות בסלונים אשר יסייע לכם לבחור את ההתקן הנדרש עבורכם.

התאמה עיצובית של השידות לכל חדר וסלון

בין אם מדובר בחדר מגורים ובין אם מדובר בסלון, המומחה העיצובי יתייחס לגודל החדר, לאפקטים של אור וצל שישנם בו ולגוונים הדומיננטיים שבתוכו. בהתייחס לכך, הוא יסייע לכם לבחור שידות שמתאימות לצרכי האחסון שלכם.

למידע על שידות אנא פנו לחברת מעצבים אשר תסייע לכם לבחור דגם איכותי לכל חדר וסלון!